ЧЛАНОВИМА КЛУБА ОБЕЗБЕЂЕН УЛАЗ НА 85. МЕЂУНАРОДНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ

У години јубилеја, у којој привредно друштво Новосадски сајам АД, Нови Сад обележава 95 година постојања, а Гаранцијски фонд АП Војводине 15 година од оснивања, за чланове Клуба пријатеља гаранцијског фонда АП Војводине обезбеђен је слободан улаз на 85. Међународни  пољопривредни сајам.

Клијенти Фонда, приликом посете 85. Међународном пољопривредном сајаму, идентификоваће се личном картом и картицом члана Клуба пријатеља гаранцијског фонда АП Војводине или ће бити у прилици да своје улазнице преузму у просторијама Фонда, које се налазе у Мастер центру Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11, 21000 Нови Сад. Напомињемо да се 85. Међународни  пољопривредни сајам одржава у Новом Саду од 15 – 21 маја 2018. године.

Током трајања 85. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, Гаранцијски фонд АП Војводине ће одржати презентацију и промоцију пројекта „Клуб пријатеља Гаранцијског фонда Аутономне Покрајине Војводине“. Клуб пријатеља представља новост у понуди Фонда, то је пројекат који повезује Кијенте Фонда са Партнерима Клуба пријатеља. Чланови Kлуба пријатеља на располагању ће имати различите погодности које ће им омогућити Партнери на пројекту, приликом финансијског пословања, код послова осигурања, као и приликом куповине машина, опреме, механизације и репроматеријала.

Промотивни попуст се обезбеђује на бази Споразума о пословној сарадњи, које Фонд закључује појединачно, са сваким Партнером Kлуба пријатеља.

Желимо Вам добродошлицу на 85. Међународном пољопривредном сајму и уједно Вас позивамо да посетите штанд Гаранцијског фонда АП Војводине.