ИНФО ТИМ ЛОГИСТИКА ПАРТНЕР КЛУБА ПРИЈАТЕЉА ГАРАНЦИЈСКОГ ФОНДА АП ВОЈВОДИНЕ

Гаранцијски фонд АП Војводине и Инфо Тим Логистика потписали су Споразум о пословној сарадњи са циљем подршке програму лојалности „Клуб-а пријатеља Гаранцијског фонда АП Војводине“.

Инфо Тим Логистика за чланове „Клуб-а пријатеља Гаранцијског фонда Аутономне покрајине Војводине“ обезбеђује промотивни попуст од 10% за  мала и средња правна лица, задруге, предузетнике и носиоце регистрованих пољопривредних газдинстава у односу на редовну цену услуга из домена рада Инфо Тим Логистике.

ИНФО ТИМ ЛОГИСТИКА

Инфо Тим Логистика је систем пољопривредних информација, који Вам помаже да кроз свакодневни увид у понуду и потражњу пољопривредних производа и њихове цене побољшате своје пословање, остварите већи профит, као и да дођете до ширег круга поузданих сарадника, било да сте купац или продавац.

Инфо Тим Логистика је основана 2009.године, са циљем да повеже пословне субјекте у пољопривреди са пољопривредним произвођачима и на тај начин омогући свима да брже и више зараде.

Од 2009.године до данас сарађивали смо са више од 10000 клијената, и стекли велики број верних сарадника, како међу великим системима, тако и међу малим пољопривредним произвођачима, који користе информације добијене од нас у оном сегменту пословања у коме им је то потребно.

Свакодневном комуникацијом са нашим тимом остајете у току са стањем на тржишту и имате још једног сарадника у пословању који Вам брзо и тачно пружа информације које су Вам потребне у датом моменту.

Са Инфо Тим Логистиком, као пословним партнером, штедите своје време и новац и доносите праве пословне одлуке.