НОВЕ КРЕДИТНЕ ЛИНИЈЕ СА БАНКОМ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА

Гаранцијски фонд АП Војводине и Банка Поштанска штедионица а.д. Београд проширују своју пословну сарадњу. У оквиру 85. Међународног сајма пољопривреде, на штанду Привредне коморе Војводине, директор Гаранцијског фонда АП Војводине Ђорђе Раковић и председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр. Бојан Кекић, потписали су уговоре којима се проширује постојећи Споразум о пословној сарадњи на још три конкурса.

– Захваљујем се Гаранцијском фонда на томе што већ три године изузетно сарађујемо и потписујемо уговоре за све активности које има Гаранцијски фонд. Поверење и поштовање је принцип којег се ми држимо према клијентима, и очекујем да ћемо их у будућности имати пуно заједничких, истакао је председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр. Бојан Кекић.

Иначе, Банка Поштанска штедионица је прва банка која је потписала уговор са Гаранцијским фондом на реализацији кредита за изградњу пољопривредних објеката.

– Ми смо прошле године потписали уговор о сарадњи са Банком Поштанска штедионица који је успешно реализован, и сада смо у ситуацији да комплетирамо целу нашу понуду тако да клијенти могу да дођу и до повољних кредита за иградњу пољопривредних објеката, за набавку репроматеријала у пољопривреди и куповину објеката у привреди. Свакако да је велико задовољство радити са банком која је на нашем тржишту забележила највећи раст у последње две године, и има преко 160 фијала широм Србије. Очекујем да ћемо наставити већ постојећу добру сарадњу, нагласио је директор Гаранцијског фонда Ђорђе Раковић.