ДДОР НОВИ САД У КЛУБУ ПРИЈАТЕЉА ГАРАНЦИЈСКОГ ФОНДА

Гаранцијски фонд АП Војводине и Акционарско друштво за осигурање „ДДОР Нови Сад“ потписали су Споразум о пословној сарадњи са циљем реализације пројекта „Клуб пријатеља Гаранцијског фонда АП Војводине“. У име Фонда, споразум је потписао директор Ђорђе Раковић, док су у име компаније „ДДОР Нови Сад“ своје потписе ставили председник Извршног одбора Ђорђо Маркеђани и члан Извршног одбора Маурицио Вала.

– Драго нам је што смо постали пријатељи и у оквиру реализације овог пројекат, што смо стекли картицу Клуба пријатеља, изјавио је председник Извршног одбора „ДДОР Нови Сад“ Ђорђо Маркеђани, и додао:

– Кроз овај пројекат, Гаранцијски фонд и сам ДДОР као финансијска институција обезбедиће већу приступачност клијентима. Ово је корак даље у нашем већ добром односу са институцијама АП Војводине. Пољопривреда је сектор који је изузетно важан за развој Војводине, а врло је мали број осигураних пољопривредних произвођача.

Осим партнерске картице, члановима Управе „ДДОР Нови Сад“ директор Гаранцијског фонда Ђорђе Раковић свечано је уручио и ВИП картице „Клуба пријатеља Гаранцијског фонда АП Вoјводине“. Обраћајући се новинарима, он је истакао:

– Ми смо последњих месеци радили на реализацији пројекта „Клуб пријатеља Гаранцијског фонда АП Војводине“ којим ће практично бити обухваћени сви наши клијенти и друга правна и физичка лица која желе да у свом пословању остваре одређене бенефите. Данас смо започели са ДДОР – ом, који ће по посебним условима одобравати своје линије осигурања из области пољопривреде. До краја сајма потписаћемо још неколико споразума о сарадњи у оквиру реализације пројекта „Клуб пријатеља Гаранцијског фонда АП Војводине“, тако да ће наши клијенти ове године моћи да остваре неочекивано добре бенефите, нагласио је Ђорђе Раковић, директор Гаранцијског фонда АП Војводине.